Toivon, että ...

Vlogi muistisairaan läheisen näkökulmasta sekä vinkkejä pärjäämisen edistämiseksi.

TUNNE välittyy videopuhelun välityksellä 🧡
Haluaisitko sinä pitää yhteyttä muistisairaaseen läheiseesi helppokäyttöisen Suvanto-videopuhelun välityksellä?
Ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää.

Toivon, että ymmärtäisitte!

10.6.2019

Tässä jaksossa Jenni Leijo, Peurankallion Lähitorilta, kertoo muistisairaille ja heidän omaisilleen tarkoitetusta TUNTEVA-koulutuksesta. Koulutus auttaa käsittelemään muistisairautta ja antaa vinkkejä arkisiin tilanteisiin muistisairaan henkilön tukemiseksi ja hänen läheisen ihmisen jaksamisen ylläpitämiseksi.

"Mitä jos hella jää päälle?" Minulle heräsi huoli muistisairaan läheiseni kodin paloturvallisuudesta. Tässä jaksossa annan muutaman yksinkertaisen vinkin muistisairaan kodin paloturvallisuuden lisäämiseksi.

Tässä jaksossa kerron muistikummiudesta ja muistisairaan henkilön "oman tahdon" muistiin kirjaamisen tärkeydestä. Käsittelen asiaa läheisen näkökulmasta ja annan vinkkejä muistisairaan arjen ja hänen läheisensä elämän helpottamiseksi.

Koodilla "Tuija" saat -10 € alennuksen/paikannin ja ilmaisen toimituksen, arvo 7€. Etu on voimassa 30.4.2019 asti. Paikantamin voi tilata osoitteesta yepzon.com/fi/kauppa/

Toivon, että ...-vlogissa käsittelen muistisairautta läheisen näkökulmasta sekä annan käytännön vinkkejä muistiystävällisestä ympäristöstä. Sarjan toisessa jaksossa esittelen muutamia apuvälineitä, jotka helpottavat muistisairauden alkuvaiheessa päivittäisten asioiden muistamisessa.

Toivon, että... vlogin 1. jakso käsittelee muistisairauden huomaamista. Käsittelen asiaa läheisenä ja muistisairaiden ympäristöjä suunnittelevana hoivasisustamisen ammattilaisena. Kerron kokemuksistani ja annan vinkkejä, joilla voidaan helpottaa muistisairaan ja hänen läheistensä elämää.