Koti toimivaksi!

Kauttani kotiin saatavat palvelut ja teknologiaa hyödyntävät turvalaitteet

Varuiksi, kodin turvallisuustarkistus

Varuiksi -katselmuksessa kartoitan kodin vaaranpaikat ja asiakas saa muutosehdotuksen, joka voi sisältää mm. turva- ja apuvälineitä, jotka vähentävät vahingon riskiä.

Esteettömyyskartoitus Esteettömyyskartoituksessa kirjaan kodin muutostarpeet asiakkaan toimintakyvyn ja tarpeiden mukaisesti ja teen kodin muutosehdotukset esteettisyys huomioiden. Teen asiakkaalle kirjallisen raportin, jossa on selkeästi kuvattu muutosehdotukset. Asiakkaan halutessa hoidan muutostöiden läpiviennin "avaimet käteen" -periaatteella omana projektinaan (kts. sisustusprojekti).

Sisustussuunnittelu ja sisustusprojektin läpivienti "avaimet käteen"-periaatteella          Ikääntymisen, sairauden tai vamman erityispiirteet huomioivaa sisustussuunnittelua. Oikein suunniteltu asuinympäristö auttaa ja kannustaa itsenäiseen elämään omassa kodissa. Palveluihini kuuluu myös muutostöiden läpivienti. Kauttani saat tekijät ja tarvikkeet aina loppusiivousta ja somistusta myöten.


Suvanto Mukana -palvelu tuo turvaa  kotona ja kodin ulkopuolella. Henkilön mukana kätevästi kulkeva turvapaikannin hälyttää tarvittaessa automaattisesti, mikäli henkilö kaatuu tai poistuu ennalta määritellyltä lähialueelta. Mukana -laitteen avulla voi kutsua apua SOS-nappia painamalla, jolloin auttaja saa samalla paikkatiedon, mistä avunpyyntö on tehty. Laitetta voidaan käyttää myös kuten kaiutinpuhelinta - siihen voi soittaa suoraan puhelimella.

Lue lisää Suvanto Mukana -palvelusta.

Suvanto Kotona havainnoi yksityisyyttä kunnioittavalla tavalla ikäihmisen arkea. Täysin automaattisesti, asukkaan arkea häiritsemättä, toimiva järjestelmä oppii asukkaan arkirutiinit ja kerää tietoa niissä tapahtuvista muutoksista. Jatkuvan tiedon perusteella auttajat voivat tehdä päätelmiä asukkaan hyvinvoinnin muutoksista. Olennaisista poikkeamista Suvanto Kotona hälyttää automaattisesti. 

Lue lisää Suvanto Kotona -palvelusta.

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa videopuheluyhteyden muodostamisen asukkaan kotiin helposti läheisen ja hoitajan käytössä olevasta Suvanto Care -sovelluksesta.
  • Aina päällä oleva videopuhelupäätelaite kotona ja mobiilisovellus omaisilla ja hoitajilla
  • Videopuheluyhteys hoitajien sekä omaisten ja kotona asuvan henkilön välillä

Lue lisää  Suvanto Videopuhelu -palvelusta.

Haluatko kuulla lisää?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.